Pikavastaukset

Tehokas ja valvottu tapa suoraviestien lähettämiseen potilaillesi

Emma Foures avatar
Tekijä: Emma Foures
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä ovat pikavastaukset?

Pikavastaukset ovat ennalta tallennettujen viestien kirjasto, jota voidaan käyttää suoraan suoraviesteillä kommunikoimiseen potilaiden kanssa. Kyse on tehokkaammasta ja valvotusta tavasta hoitaa päivittäistä viestintään potilaiden kanssa.

Pikaviestikirjasto löytyy kohdasta Configuration (Asetukset) > Quick Replies (Pikavastaukset).

Pikavastauksien käyttäminen

Pikavastauksia voidaan käyttää kahdella tavalla:

1. Tallenna aiempia vastauksia pikavastauksina

• Voit osoittaa vanhoja, lähetettyjä viestejä viestintäpaneelissa, jolloin näkyviin tulee ”save as a new quick reply” (tallenna uusi pikavastaus) -painike.

• Kun napsautat painiketta, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa voit lisätä pikavastaukselle otsikon, muokata sen sisältöä ja tallentaa sen.

• Pikavastaus on valmis käytettäväksi!

• Voit nyt käyttää pikavastausta viestintäpaneelissa napsauttamalla ”use as a quick reply” (käytä pikavastausta):

• Pikavastauksen sisältö täytetään viestintäpaneeliin. Voit halutessasi muuttaa tekstin sisältöä ja lähettää sen!

• Voit myös käyttää pikavastauksia käyttäessäsi ”draw in picture” (piirrä kuvaan) -toimintoa, ja lähettää viestin heti tai myöhemmin.

2. Pikavastauksien luominen tyhjästä

Voit luoda uusia pikavastauksia tyhjästä kohdassa Configuration (Asetukset) > Quick Replies (Pikavastaukset).

Voit myöhemmin vielä muokata, monistaa tai poistaa pikavastauksiasi!