Kaikki kokoelmatDM ScanBox, Cheek Retractors & ScanBox proScanBox proFAQ
Miten ScanBox pro -laitetta käytetään puhelimen kanssa?
Miten ScanBox pro -laitetta käytetään puhelimen kanssa?

Tässä pikaohjeessa opastetaan, miten puhelin kiinnitetään ScanBox pro -laitteeseen.

Emma Foures avatar
Tekijä: Emma Foures
Päivitetty yli viikko sitten

Vaihe 1: Levennä puhelinpidikettä painamalla sen sivulla olevaa painiketta.

Vaihe 2: Aseta puhelin pidikkeeseen varmistaen, että kamera on kohti poskiretraktoriputkea. Jos puhelin on suojakotelossa, se kannattaa poistaa ennen ScanBox pro -laitteeseen kiinnittämistä, jotta puhelin pysyy tukevammin pidikkeessä.

Vaihe 3: Lukitse puhelin paikalleen sulkemalla pidike.

Vaihe 4: Paina yläreunassa olevaa painiketta ja sovita puhelimen kamera niin, että se näkyy poskiretraktoriputken ikkunassa.

Vaihe 5: Vahvista, että kamera näkyy keskellä poskiretraktoriputken ikkunaa.

Vaihe 6: Aseta poskiretraktoriputki suuhun.

Vaihe 7: Käynnistä DM-potilassovellus ja aloita skannaus.

Huomaa: Jos puhelimesi kamera tai salamavalo ei mahdu ScanBox pro -laitteeseen, kysy neuvoa tukitiimiltämme.