Potilasmerkit

Arvioi hoidon tarve ja luokittele potilaat helposti koontinäytössä.

Emma Foures avatar
Tekijä: Emma Foures
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä potilasmerkit ovat?

Potilasmerkeillä voi optimoida potilaiden hoidon DentalMonitoring-sovelluksessa.

Tällä ominaisuudella voi luokitella potilaat klinikan työnkulun mukaan. Voit esimerkiksi:

• tunnistaa potilaat, joille tarvitaan henkilökunnan toimia (ajan varaaminen jne.)

• määrittää potilaat tietylle työntekijälle ilmoitusten priorisointia varten

• ryhmitellä potilaat hoidon vaiheen mukaan.

Miten potilasmerkkejä käytetään?

Potilasmerkkejä voi lisätä koontinäytössä. Ne ovat helposti käytettävissä koontinäytön useassa kohdassa: potilasluettelossa, ilmoituskeskuksessa ja potilaskortissa.

1. Merkin lisääminen:

• Seurattujen potilaiden luettelosta tai ilmoituskeskuksesta:

• potilaille yksitellen

• usealle potilaalle valitsemalla monta potilasta kerralla

• potilaskortista.

2. Valitse jokin valmiista merkeistä tai luo uusi etiketti tietylle potilaalle

Kun napsautat Lisää merkintä -painiketta, näytölle avautuu ponnahdusikkuna. Siinä voi tarkastella ja luoda uusia etikettejä.

3. Merkin lisääminen potilaalle

Merkki lisätään potilaalle tai potilaille napsauttamalla Käytä-painiketta.

4. Merkin poistaminen potilaalta

Yhden tai useamman merkin voi poistaa suoraan seurattujen potilaiden luettelosta, ilmoituskeskuksesta tai potilaskortista napsauttamalla rastia.

5. Suodatus merkin mukaan

Seurattujen potilaiden luetteloa (ilmoituskeskus) voi suodattaa yhden tai useamman merkin mukaan. Näin löydät helposti potilaat tai ilmoitukset.