Laillinen huoltaja

Tällä ominaisuudella voi helposti määrittää potilaan ja laillisen huoltajan samaan aikaan, ja huoltajat näkevät huollettavansa suoraan.

Emma Foures avatar
Tekijä: Emma Foures
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä tällä ominaisuudella tehdään?

Laillisen huoltajan liittäminen potilaalle helpottaa potilaan ja seurannan määrittämistä DentalMonitoring-sovelluksessa.

Tällä toiminnolla voi tehdä koontinäytöstä seuraavat toimet:

• luoda laillisen huoltajan tai muokata sitä

• liittää laillisen huoltajan potilaaseen tai poistaa sen.

Tämä parantaa myös laillisen huoltajan käyttökokemusta potilassovelluksessa:

• Huoltaja saa sähköpostiin oman aktivointiviestin, jotta hän voi kirjautua sovellukseen omalla laitteellaan.

• Huoltaja näkee huollettavansa profiilin sovelluksessa milloin tahansa.

Miten ominaisuutta käytetään?

Ominaisuutta käytetään koontinäytöllä potilaskortin kautta.

1. Huoltajan lisääminen:

• Potilaskortissa on uusi välilehti nimeltä Huoltajat, jossa:

• potilaalle on jo lisätty huoltaja tai huoltajat

• potilaalle voi lisätä huoltajan.

• Kun napsautat Lisää huoltaja -painiketta, avautuu ponnahdusikkuna, johon syötetään laillisen huoltajan sähköpostiosoite.

• Jos huoltaja on jo järjestelmässä

• tarvitsee vain määrittää huoltajan ja potilaan suhde

• Jos huoltajaa ei vielä ole järjestelmässä

• täytyy syöttää huoltajan tiedot ja liittää huoltaja tietylle potilaalle

• Sen jälkeen uusi huoltaja näkyy potilaskortissa. Muista napsauttaa tallenna -painiketta, jotta huoltajan tiedot päivittyvät järjestelmään.

2. Huoltajien ylläpito

• Kaikki potilaaseen liitetyt huoltajat saa näkyviin Huoltajat-välilehden Potilaat-osiossa. Samassa paikassa voi muuttaa huoltajien tietoja.

• Lääkärit tai DentalMonitoring-koordinaattorit näkevät kaikki potilaiden huoltajat.

• Kun napsautat kohtaa Ylläpidä potilaiden huoltajia potilaskortissa, potilaskortin Huoltajat-välilehti avautuu. Voit tehdä seuraavat toimet:

• muokata huoltajien tietoja

• poistaa huoltajan potilaalta.