DentalMonitoring-adapteri: Käyttöohjeet
DentalMonitoring Team avatar
Tekijä: DentalMonitoring Team
Päivitetty tällä viikolla

Mikä on DentalMonitoring-adapteri?

Adapteri on tarkoitettu siihen, että tietyillä älypuhelinmalleilla voidaan ottaa selviä kuvia. Kuten seuraavasta kuvasta käy ilmi, adapteri sopii älypuhelimen tukikappaleen ja poskenlevitinputken väliin ja pidentää kameran ja hampaiden välistä etäisyyttä ja auttaa siten parantamaan kuvien laatua.

Ketkä potilaat tarvitsevat adapterin?

Uudet potilaat, joilla on tietynmallinen Apple-älypuhelin. DentalMonitoring-sovellus tunnistaa automaattisesti, ottaako potilas kuvia yhteensopivalla laitteella. Tukikeskuksesta saa luettelon uusimmista yhteensopivista laitteista.

Milloin adapteri toimitetaan potilaalle?

• Varmista, että uudet potilaat lataavat ja aktivoivat DentalMonitoring-sovelluksen ennen vastaanotolle saapumista.

• Kun potilas on aktivoinut sovelluksen, valinnut sen asetukset ja kuvauslaitteeksi ScanBoxPron, DentalMonitoring-sovellus tunnistaa, tarvitaanko adapteria, ja kehottaa ponnahdusikkunaviestillä potilasta liittämään adapterin puhelimeen.

• Ota huomioon, että potilaat, jotka eivät onnistu ottamaan kuvia vaaditulla adapterilla, saavat jokaisella kuvauskerralla muistutuksen.

💡Muista, että kannattaa pitää adaptereita aina saatavilla, ja kerro myös omalle työryhmällesi, että heilläkin on hyvä olla adaptereita valmiina sitä varten, että sellainen tarvitaan potilaan älypuhelimeen.

Mitkä puhelinmallit tarvitsevat sovittimen?

• iPhone 12 Pro Max

• iPhones 13 & 13 Mini

• iPhones 14 & 14 Plus

• iPhones 15 & 15 Plus