Quick replies

Een efficiënte en georganiseerde manier om uw patiënten rechtstreekse berichten te sturen.

Emma Foures avatar
Geschreven door Emma Foures
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn Quick replies?

Quick replies zijn een serie vooraf opgeslagen berichten die u in de directe communicatie met uw patiënten kunt gebruiken. Zo kunt u dagelijks op een efficiënte en gecontroleerde manier met ze communiceren.

De database met opgeslagen Quick replies is te vinden onder ‘Configuration’ > ‘Quick replies’.

Hoe gebruikt u de functie Quick replies?

Er zijn twee manieren:

1. Eerder gestuurde berichten opslaan als Quick replies

• Als u in het communicatiepaneel met de muis over eerder gestuurde berichten beweegt, verschijnt de knop ‘Save as a new quick reply’.

• Als u daar op klikt verschijnt een pop-upvenster, waarin u een titel kunt toevoegen, de inhoud kunt aanpassen en het Quick reply kunt opslaan.

• Uw Quick reply is klaar voor gebruik!

• U kunt het gebruiken in het communicatiepaneel, door te klikken op ‘Use a quick reply’:

• Het Quick reply wordt ingevuld in het communicatiepaneel. U kunt de tekst van het bericht nog aanpassen, waarna u het verstuurt!

• U kunt ook een Quick reply gebruiken bij de functie ‘Draw in picture’, en dit onmiddellijk of later versturen.

2. Zelf Quick replies opstellen

Onder ‘Configuration’ > ‘Quick replies’ kunt u ook zelf nieuwe Quick replies opstellen.

Verderop in het proces kunt u een Quick reply nog steeds aanpassen, kopiëren of verwijderen!