Taakmanagement

Beheer eenvoudig de DM-notificaties voor uw praktijk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is taakmanagement?

Taakmanagement geeft u een volledig overzicht van alle taken die te maken hebben met DM-notificaties, en door welke praktijkmedewerker deze moeten worden uitgevoerd.

Met deze functie kunt u nu:

• moeiteloos notificaties toewijzen aan praktijkmedewerkers.

• handelingen direct uitvoeren vanuit het notificatiecentrum.

Hoe gebruikt u de functies van taakmanagement?

U kunt de functies gebruiken op het dashboard. Binnen het notificatiecentrum kunt u:

• notificaties toewijzen aan een bepaalde medewerker en een opmerking toevoegen;

• handelingen direct uitvoeren vanuit het notificatiecentrum;

• het alignernummer bekijken dat staat weergegeven in het naamvakje van de patiënt.

1. Toewijzen

Volg onderstaande stappen om de toewijzingsfunctie te gebruiken:

• Definieer de lijst van mogelijke medewerkers.

• Wijs een notificatie aan een medewerker toe.

• Filter eenvoudig de lijst met notificaties op medewerker of deadline.

Om de lijst van medewerkers te definiëren, klikt u op de pagina 'Mijn account’ op de link 'Alle praktijkmedewerkers weergeven'. Op deze pagina kunt u de lijst van praktijkmedewerkers beheren door medewerkers toe te voegen, te bewerken of te verwijderen. Iedereen op deze lijst kan worden geselecteerd als ontvanger bij het toewijzen van een taak.

Om vervolgens een notificatie uit het notificatiecentrum aan iemand toe te wijzen, hoeft u enkel op de knop ‘Toewijzen aan’ te klikken.

U krijgt dan een nieuw venster te zien waarin u een medewerker kunt kiezen en eventueel gegevens kunt toevoegen, zoals een vervaldatum of een opmerking. U kunt ook naar de pagina voor beheer van de lijst met medewerkers gaan door in dit venster te klikken op ‘Maak een nieuwe toegewezen persoon aan'.

Als u op ‘Toewijzen’ klikt, worden de gegevens in de notificatielijst bijgewerkt.

Als u de toewijzingsgegevens wilt wijzigen, kan dit met de knop ‘Wijzigen’ (er verschijnt een pop-upvenster en de opmerkingen worden zichtbaar).

Om het zoeken naar specifieke notificaties in het notificatiecentrum mogelijk te maken, zijn er twee nieuwe filters geïmplementeerd:

• Filteren op ontvanger

• Filteren op vervaldatum

2. Handelingen

U hoeft niet meer verschillende pagina's te bezoeken, maar kunt nu tijd besparen door direct in het notificatiecentrum gemakkelijk bepaalde handelingen uitvoeren.

Er is een nieuwe kolom toegevoegd met twee soorten handelingen:

• Berichten: Hiermee kunt u direct antwoorden op berichten of een bericht schrijven dat is gerelateerd aan de melding.

• Klinische handelingen: Hiermee kunt u direct klinische handelingen uitvoeren die te maken hebben met de melding.

• Als u op ‘Bericht versturen’ klikt, wordt in het notificatiecentrum een drop-downmenu weergegeven

• Een bericht sturen

• Het venster ‘Een bericht sturen’ wordt direct in de lijst weergegeven (u hoeft niet naar de patiëntenkaart te gaan)

• Als u op ‘Klinische handelingen’ klikt, wordt in het meldingencentrum een drop-downmenu weergegeven

• Elementen uitsluiten

• Het venster ‘Tanden uitsluiten’ wordt in de lijst weergegeven (u hoeft niet naar de patiëntenkaart te gaan)

• Alignernummer bewerken

• Het venster ‘Alignernummer bewerken’ wordt in de lijst weergegeven (u hoeft niet naar de patiëntenkaart te gaan)

• Forceer GO

• Het venster ‘Forceer GO’ wordt in de lijst weergegeven (u hoeft niet naar de patiëntenkaart te gaan)