Alle collectiesDM ScanBox, Cheek Retractors & ScanBox proScanBox pro
De DentalMonitoring-adapter: Gebruiksaanwijzing
De DentalMonitoring-adapter: Gebruiksaanwijzing
DentalMonitoring Team avatar
Geschreven door DentalMonitoring Team
Deze week bijgewerkt

Wat is de DentalMonitoring-adapter?

Deze adapter is gemaakt om met bepaalde telefoon-modellen duidelijke scans te kunnen maken. Zoals u op onderstaande afbeelding ziet, past de adapter tussen

de telefoonsteun en de mondspreiderbuis. Zo wordt de afstand tussen de camera en de tanden groter, en worden de scans duidelijker.

Welke patiënten hebben een adapter nodig?

Nieuwe patiënten met bepaalde telefoonmodellen van Apple. De DentalMonitoring-app detecteert automatisch of een patiënt met een compatibel apparaat scant.

Wanneer moet u een adapter meegeven?

• Zorg dat nieuwe patiënten vóór hun afspraak de DM-app downloaden en activeren.

• Zodra een patiënt de app heeft geactiveerd, deze heeft ingesteld en de ScanBoxpro als scanapparaat heeft gekozen, detecteert de DM-app of er een adapter nodig is. Zo ja, dan krijgt de patiënt een pop-up-melding dat er een adapter moet worden aangesloten.

• Let op: patiënten die scannen zonder de vereiste adapter, krijgen bij elke scan opnieuw een herinnering.

Het advies is om genoeg adapters beschikbaar te hebben, en om uw collega’s te informeren dat er mogelijk een adapter nodig is voor de telefoons van hun patiënten.

Welke telefoonmodellen hebben een adapter nodig?

• iPhone 12 Pro Max

• iPhones 13 & 13 Mini

• iPhones 14 & 14 Plus

• iPhones 15 & 15 Plus