Alla samlingarDM ScanBox, Cheek Retractors & ScanBox proScanBox proFAQ
Hur sätter man fast mobiltelefonen på ScanBox Pro?
Hur sätter man fast mobiltelefonen på ScanBox Pro?

Här en snabbguide som beskriver hur din mobiltelefon ska placeras på ScanBox Pro

Emma Foures avatar
Skrivet av Emma Foures
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Steg 1: Tryck på knappen på sidan för att fälla ut mobilhållaren

Steg 2: Placera din mobiltelefon på hållaren och se till att kameran är riktad mot munvinkelröret. Vi rekommenderar att ta bort eventuellt mobilskal från mobilen innan den placeras på ScanBox Pro så att den sitter bra.

Steg 3: Stäng mobilhållaren så att mobilen sitter fast.

Steg 4: Tryck på knappen på ovansidan för att anpassa munvinkelrörets justeringsfönster tills mobilkameran sitter i lämplig position

Steg 5: Kontrollera att kameran sitter mitt i munvinkelrörets justeringsfönster

Steg 6: Sätt in munvinkelröret

Steg 7: Öppna DM:s patientapp och börja scanna

Obs: Om mobilens kamera eller blixt inte passar i ScanBox Pro, kontakta vårt supportteam för att få hjälp.