Patient Etiketter

Enkel triagering och klassificering av patienter på din panel.

Emma Foures avatar
Skrivet av Emma Foures
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är patient etiketter?

Med patient etiketterna kan du optimera patient hanteringen med DentalMonitoring.

Med den här funktionen kan du nu klassificera patienterna så att det passar arbetsflödet på din klinik, till exempel:

• Identifiera specifika patienter som behöver specifika åtgärder från din personal (boka ett besök...);

• Tilldela patienter till en klinik medarbetare för att kunna skicka meddelanden som gäller triagering;

• Gruppera patienter baserat på deras behandlingsfas.

Hur används patient etiketterna?

Du kan använda etikett funktionen i panelen. För att förenkla användningen kan du använda den från flera ställen på webbpanelen (patientlistor, aviseringscentralen eller patientkortet).

1. Lägga till etikett(er):

• Från listan Övervakade patienter eller aviseringscentralen:

• En patient i taget;

• Flera patienter i taget, genom att kunna välja flera patienter.

• Från patientkortet:

2. Välj mellan de befintliga etiketterna eller skapa en etikett som du vill använda för en viss patient.

Genom att klicka på ”Lägga till en etikett” kommer ett popup-fönster att visas där du ser alla tillgängliga etiketter och du kan även lägga till nya etiketter.

3. Använda etikett(er) för en patient

Genom att klicka på ”Tillämpa” kommer de valda etiketterna att tillämpas för patienten/patienterna.

4. Ta bort etikett(er) från en patient

Du kan ta bort en eller flera etiketter direkt i listan Övervakade patienter, aviseringscentralen eller från patientkortet genom att klicka på krysset.

5. Filtrera enligt etikett

Du kan filtrera listan enligt en eller flera etiketter (listan Övervakade patienter, aviseringscentralen) för att enkelt hitta patienter eller aviseringar.