Alla samlingarNOTISER
Arbetsuppgiftshantering

Praktisk hantering av DM-aviseringarna på din klinik

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är Arbetsuppgiftshantering?

Arbetsuppgiftshanteringen är avsedd att ge dig en fullständig översikt över alla de arbetsuppgifter som är kopplade till DM-aviseringar som behöver slutföras för alla medarbetare på din klinik.

Med den här funktionen kan du nu:

• Smidig tilldelning av aviseringar till klinikens medarbetare.

• Vidta åtgärder direkt från aviseringscentralen.

Hur används funktionerna i Arbetsuppgiftshanteringen?

Du kan använda alla funktioner i panelen. Inom aviseringscentralen
kan du:

• Tilldela aviseringar till en viss användare och bifoga en kommentar.

• Initiera åtgärder direkt från aviseringscentralen.

• Se tandskenans nummer i rutan med patientens namn.

Uppdrag:

Följ dessa steg för att använda uppdragsfunktionen:

• Definiera en lista på tilldelade personer som kan väljas.

• Tilldela en avisering.

• Filtrera enkelt och smidigt aviseringslistan efter tilldelad person eller förfallodatum.

För att definiera listan med tilldelade personer navigerar du till din kliniksida, som du kan nå
från sidan ”Mitt konto”. På denna sida kan du hantera listan över klinikens medarbetare genom att lägga till, redigera eller ta bort dem. Alla på den här listan kan väljas när du
tilldelar en arbetsuppgift.

För att sedan tilldela en avisering från aviseringscentralen behöver du bara klicka på knappen ”Tilldela till”.

Ett nytt popup-fönster visas där du kan välja tilldelad person och eventuellt lämna ytterligare information såsom förfallodatum och en kommentar. Dessutom kan du nå sidan där du hanterar listan med tilldelade personer genom att klicka på länken ”Skapa en ny tilldelad person” i detta popup-fönster.

Genom att klicka på ”Tilldela” uppdateras informationen i aviseringslistan.

Om du vill modifiera informationen om uppdraget kan du göra detta i knappen ”Modifiera” (ett popup-fönster visas och du kan se kommentarerna)

För att underlätta sökningar efter specifika aviseringar i aviseringscentralen, har två nya filter lagts till:

• Filtrera enligt tilldelad person

• Filtrera enligt förfallodatum

Åtgärder

För slippa bläddra igenom de olika sidorna kan du nu enkelt initiera vissa åtgärder direkt från aviseringscentralen.

En ny kolumn har lagts till där du kan vidta två olika typer av åtgärder:

• Meddelanden: Med denna åtgärd kan du direkt svara på eller hantera ett meddelande som är relaterat till aviseringen.

• Kliniska åtgärder: Denna åtgärd hjälper dig att genast utföra kliniska åtgärder som är associerade till aviseringen.

• När du klickar på ”Meddelande” kommer en undermeny att visas i aviseringscentralen

• Skicka ett meddelande

• Popup-fönstret ”Skicka ett meddelande” visas direkt i listan (du behöver inte
        gå till patientkortet)

• När du klickar på ”Kliniska åtgärder”, kommer en undermeny att visas i
    aviseringscentralen

• Exkludera tänder

• Popup-fönstret ”Exkludera tänder” visas i listan (så du behöver inte gå till
        patientkortet)

• Ändra tandskenans nummer

• Popup-fönstret ”Ändra tandskenans nummer” visas i listan (så du behöver inte
      gå till patientkortet)

• Force Go

• Popup-fönstret ”Force Go” visas i listan (så du behöver inte gå till
      patientkortet)