Kaikki kokoelmatDM APPScanAssist
ScanAssist-vinkit potilaille
Päivitetty yli viikko sitten
  • Seiso peilin edessä niin että näet puhelimen näytön peilin kautta.

• Näytössä on video, joka opastaa ScanBox pro -laitteen asennuksessa ja putken asettamisessa. Video toistuu, kunnes kaikki vaiheet on tehty. Sovellus havaitsee automaattisesti, kun vaihe on valmis, ja siirtyy seuraavaan vaiheeseen.

• Kun putki on suussasi, noudata ohjetta ja aloita skannaaminen liikuttamalla ScanBox pro -laitetta vasemmalle.

• Älä pidä kiirettä.

• Purista putkea poskilla ja huulilla sen verran, että se pysyy paikallaan (jos putkeen pääsee valoa, se voi hämätä tekoälyä ja aiheuttaa häiriöitä skannaukseen).

• Jotta skannaus onnistuu, tehtävänäsi on tavoittaa näytössä olevat kohdepisteet liikuttamalla ScanBox pro -laitetta. Sovellus tunnistaa liikkeet. Sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita siirtyäksesi seuraavaan vaiheeseen. Jos jokin kohde jää väliin, kun skannaat sivulta toiselle, riittää, että palaat takaisin tavoittamaan väliin jääneen kohteen. Sovellus siirtyy automaattisesti vaiheesta toiseen, kun edellinen vaihe on valmis. Sama toistuu, kunnes kaikki vaiheet on suoritettu.

• Voit helpottaa skannausta lisää ottamalla skannausvalikossa käyttöön ’visuaalisen aputoiminnon’. Sen avulla näet hampaasi (valikko on käytettävissä, kun otat putken pois suusta).

• Jos suun takaosassa olevien pisteiden tavoittaminen on vaikeaa, pidä Scanbox niin pitkällä kuin voit (pidä se mahdollisimman liikkumattomana). Kohdepiste alkaa vilkkua ja häviää lopulta näytöstä. Sen jälkeen voit jatkaa seuraavaan skannausvaiheeseen.

• Voit käyttää samaa apujärjestelmää ja siirtyä seuraavaan vaiheeseen myös, jos et tavoita kauimpana olevia kohteita skannatessasi ylempää tai alempaa hammaskaarta (purentanäkymiä).

• Kun olet siirtynyt vaiheeseen, jossa näkyy vain kolme kohdepistettä (purennan skannaamista varten), kuuntele ohjeita huolellisesti. Pidä suu auki siirtäessäsi laitetta kohti pistettä, ja kun olet tavoittanut sen, pure hampaat yhteen.

• Jos et pysty puremaan hampaita yhteen (sinulla on avopurenta, purentaturbot tms.), sulje suu niin paljon kuin pystyt ja pysy liikkumatta 4 sekuntia, jotta tekoäly ehtii tunnistamaan purentasi. Sen jälkeen sinua ei enää opasteta puremaan hampaita yhteen ja pystyt jatkamaan skannausta.

• Jos et pysty tavoittamaan yksittäistä kohdetta aputoiminnosta huolimatta eikä muu auta, voit ohittaa kyseisen vaiheen aktivoimalla pysäytysvalikon. Se aktivoituu, kun otat putken pois suusta. Sovellus ohittaa vaiheen ja siirtyy eteenpäin, kun napsautat ”Ohita vaihe”.

• Kun olet tehnyt kaikki vaiheet, tarkista kuvat ennen kuin lähetät ne. On tärkeää varmistaa, että ne vastaavat tarvittavia näkymiä. Sulje sovellus vasta, kun kaikki skannauskuvat on ladattu palvelimelle. Kun kuvat on ladattu, näyttöön tulee siitä ilmoittava vahvistus. Hammaslääkäri ei saa kuvia, jos sovellus sammutetaan ennen kuin kaikki kuvat on ladattu.