Hylkäys- syiden opas
Päivitetty yli viikko sitten

Mitä hylätty skannaus tarkoittaa?

Kun olet käyttänyt sovellustamme ja skannannut kuvat, ne lähetetään alustallemme analysoitaviksi. Kuvien on täytettävä tietyt laatuvaatimukset; muussa tapauksessa järjestelmämme ei pysty analysoimaan niitä kunnolla. Jos näin käy, saat viestin, jossa ilmoitetaan, että skannaus on hylätty. Ei hätää! Se tarkoittaa vain, että sinun on tehtävä skannaus uudestaan sovelluksessa annettujen ohjeiden mukaan.

Onnistunut skannaus: Mitä sillä haetaan?

Skannauskuvien on oltava teräviä, yksityiskohtaisia, oikein tarkennettuja ja hyvin valaistuja. On tärkeää, että kaikki hampaat näkyvät selvästi, samoin ikenet.

Yleisiä syitä skannausten hylkäämiseen

Seuraavassa kuvaillaan joitakin yleisiä syitä siihen, miksi skannaus voidaan hylätä.

Syy nro 1 Kuvat ovat epäselviä

Jos liikutat kameraa liian nopeasti skannauksen aikana, kuvista voi tulla epäselviä. Seuraa näytön ohjeita ScanBoxpro-laitteen liikuttamisen aikana, jotta voit ottaa teräviä kuvia.

Syy nro 2 Kuvat ovat liian pimeitä

Sovellus aktivoi yleensä automaattisesti kameran salamavalon, mutta joissakin tapauksissa kuvat voivat silti näyttää pimeiltä. Varmista, että ScanBoxpro -laitteen tuki ei ole kameran salamavalon edessä ja että salamavalo näkyy kuvaa otettaessa.

Syy nro 3 Kamera ei ole keskellä putkea

Varmista, että kameran linssi on kohdistettu oikein. Jos puhelimessa on useita linssejä, voit varmistaa, että käytössä on oikea linssi. Toimi seuraavasti: avaa sovellus, tee testiskannaus ja säädä puhelimen asentoa puhelintuessa, kunnes näet kuvan kohdistuvan poskiretraktorin sisälle.

Syy nro 4 Takahampaat eivät näy

Kun skannaat sivulta toiselle, varmista, että kaikki poskihampaat (takahampaat) näkyvät: vedä poskiretraktoriputkea mahdollisimman pitkälle taaksepäin (ilman, että se tuntuu epämukavalta!). Alla olevissa kuvissa poskiretraktori piilottaa takahampaat kokonaan.

Syy nro 5 Purupinnat (ylä- ja alahampaat) eivät näy kokonaan

Jos sinulta pyydetään kuvaa purupinnoista, varmista, että kallistat päätäsi niin, että kaikki purupinnat näkyvät kuvassa.

Syy nro 6 Kieli tai huulet peittävät hampaita

Kun teet skannausta, varmista, että kieli tai huulet eivät peitä hampaita tai ikeniä. Voit välttää ongelman varmistamalla, että poskiretraktoriputki on suussa oikein ja että kieli on poissa tieltä purupintakuvia ottaessasi.

Syy nro 7 Huuruinen linssi

Jos hengität suun kautta skannausta tehdessäsi, linssiin voi muodostua vesihöyryä, jolloin skannauskuvista tulee ”sumuisia”.

Voit välttää tämän hengittämällä skannatessasi nenän kautta.

Syy nro 8 Liian pieni poskiretraktoriputki

Saatavana on erikokoisia poskiretraktoriputkia erikokoisiin suihin. Jos käyttämäsi poskiretraktoriputki on liian pieni, hampaasi ja ikenesi eivät näy kunnolla. Käytä isointa mahdollista poskiretraktoria, jota voit käyttää mukavasti. Sinun on ehkä tilattava suurempi poskiretraktoriputki hammaslääkäriltäsi.

Nyt tiedät kaikki keinot, joilla skannaus onnistuu!