ScanAssist

Het nieuwe scanproces met AI-begeleiding

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is ScanAssist?

ScanAssist is een nieuwe manier waarop patiënten kunnen scannen, met AI-begeleiding.
Dit nieuwe scanproces is ontworpen om te zorgen voor afbeeldingen van hoge kwaliteit, betrouwbaardere scanrapporten en een betere patiëntervaring.

• ScanAssist maximaliseert de kwaliteit van elke scan door patiënten te begeleiden met realtime feedback. Zo weet u zeker dat ze consequent correct bijten en elke hoek van hun mond vastleggen.

• ScanAssist biedt een gegamificeerde beleving. De tanden van de patiënten worden getransformeerd tot een 3D-model waarin hun bewegingen in realtime worden bijgehouden, en om foto’s te maken moeten patiënten stippen vangen door de ScanBox Pro door hun mond te bewegen. Op deze manier wordt de scan aangepast aan het tempo van de patiënt.

• De scanvolgorde is bijgewerkt voor patiënten met uitneembare hulpmiddelen. Zij starten de scan nu met de aligner in de mond, zodat ze hun aligners al een aantal uren dragen voordat ze een scan maken, en de werkelijke pasvorm wordt vastgelegd.

Voor wie is ScanAssist beschikbaar?

• ScanAssist is compatibel met de ScanBox pro.

• ScanAssist is beschikbaar voor alle nieuw aangemaakte patiënten.

• De minimale OS-versies die worden ondersteund zijn iOS 13 voor iPhones en Android 10 voor Android-apparaten.

Hoe kom ik aan ScanAssist?

ScanAssist wordt van juni 2023 tot maart 2024 steeds verder uitgerold.

Neem contact op met uw contactpersoon als u wilt weten wanneer uw praktijk aan de beurt is!